Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Torba na ramię do gimnazjum!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxxxxxxxxxx

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Pomóżcie, idę do najlepszego gimnazjum kopernika (w katowicach, może ktoś chodzi tam z forum?) to trzeba jakoś wyglądać Pomóżcie proszę.

Mamusia jest pewnie z ciebie dumna.

@w sklepie.

; )

Opublikowano

xxxxxxxxxxxx

76561198014515809.png

Opublikowano

xxxxxxxxxxxx

76561198014515809.png

Opublikowano

pier***

ja mialem jakies gowno z biedronki kupione jakiegos tam smoka taki plecak za 70zl. i przez 3 lata mi sluzyl i jeszcze sluzy

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Ehh nic do TOREB ( nie torebek ) nie mam , osobiscie spotkałem kilka fajnych toreb na ramie chodź wole plecaki bo są wygodniejsze i nie chce mieć skoliozy od noszenia na 1 ramieniu :>

Co do butów mam ten sam gust co ty, od dawna mam chrapke na buty za 200 zł w Campusie, poszukaj gdzies u siebie to na pewno ci sie z podobają.

63989389769756300986.png

Opublikowano

@ZERO^^

Mamusia jest pewnie z ciebie dumna.

@w sklepie.

Czyżby zazdrość cię zżerała od środka ? Typowe dla większej części Polaków.

@CHEATEK

Kup sobie jakiś fajny plecak a nie jak dziewczyna bedziesz z torba zapierdalał...Co to się dzieje z tymi 13latkami?!

Wow to listonosz też jest dziewczyną bo ma torbę na ramię ? EPIC FAIL jak CHUJ ... Torby na ramię noszono od wieków... przez facetów :| . Idź dalej oglądać MTV czy 4FUNTV i kreuj się na ich mądrościach.

@ TOPIC

Polecam się przejść do DIVERSE albo CROPPTOWN. Te sklepy oferują torby .

jqeuR.png

Opublikowano

Pierdol torbe, kup se plecak z Campusa i wyglądaj normalnie :O

Kupisz takiego w jakimś sklepie z EQ sportowym na 100%

btw. a na allegro nie możesz kupić ? :O

Opublikowano

xxxxxxxxxxxx

76561198014515809.png

Opublikowano

@up niby tak ale jakimś dziwnym trafem torba jest wygodniejsza dla mnie -.- łatwiej sięgnąć do niej jak biegnę albo kase wyjąć itd.\

ważne żeby mieścił się format a4 BEZ PROBLEMU, może laptop będzie trzeba do tego gimnazjum wtedy też żeby się zmieścił

76561198014515809.png

Opublikowano

Ehh jedź do Adidasa i kup jakiś zajebisty plecak jak chłopak a nie z torbą będziesz latał.

Dałęm te cholerne 200-300zł ale trzyma już 3 rok ;)

Opublikowano

Tak tylko dopowiem, kuzynka latała z torbą od 4 klasy podstawówki , już w 1 gim wykryto u niej skolioze o której wcześniej wspomniałem, czyli wykrzywianie się kręgosłupa. Widze jak siedzi to az mi sie jej żal robi. Jedno ramie do góry drugie na dół. Naprawde dla własnego zdrowia noś plecak i to na obu ramieniach, noszenie plecaka na 1 również powoduje skolioze.

Ps. Co wy sie tak na te torby uwzieliscie... moze m powiecie ze biznesmeni tez mają w plecakach adidasa do pracy przychodzić....

63989389769756300986.png

Opublikowano

Z Polski robi się 2 Anglia rurki spedalone fryzurki i do tego teraz torby jak dziewczyny jeszcze używaj perfum-ów dla dziewczyn

@temat Szukaj w sklepach z orginałkami adaś robi takie torebki dla dziewczynek

87016652.png

Opublikowano

Plecaki wygodniejsze a tak po za tym do toreb i plecaków, możesz poszukać w cropp town.

Buty może na allegro.Mi do gustu przypadły Mercuriale Nike.

Aa i nie picuj się tak :D

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Czy nikt nie potrafi zrozumieć , że kolega szuka TORBY a nie plecaka ? Może woli TORBĘ od plecaka , który trzeba ściągnąć by coś wyjąć?

@ DrJoint69

Z Polski robi się 2 Anglia rurki spedalone fryzurki i do tego teraz torby jak dziewczyny jeszcze używaj perfum-ów dla dziewczyn

To twoim zdaniem listonosze są pedałami bo noszą torby jak dziewczyny ? Popierdoliło cię do końca...

Więcej Firmy i innych badziewi słuchaj ... JP 100% ( Jestem Pedałem na 100%). Kolejny gimbus co wzoruje sie na modzie kreowanej przez MTV , 4FUNTV i czasopisma typu BRAVO .

@ -=MacieQ=-

Masz rację z tą skoliozą tyle , że ludzie w pracy też mogą się nabawić chorób kręgosłupa :). Także nie tylko sama torba ma wpływ na nasz kręgosłup. Bo nawet styl chodzenia czy siedzenia (czyt. garbienie się) też wpływa na nasz kręgosłup :).

@xEENSx

Pierdol torbe, kup se plecak z Campusa i wyglądaj normalnie

To listonosz nie wygląda normalnie bo ma torbę ?

jqeuR.png

Opublikowano

Czy nikt nie potrafi zrozumieć , że kolega szuka TORBY a nie plecaka ? Może woli TORBĘ od plecaka , który trzeba ściągnąć by coś wyjąć?

@ DrJoint69

To twoim zdaniem listonosze są pedałami bo noszą torby jak dziewczyny ? Popierdoliło cię do końca...

Więcej Firmy i innych badziewi słuchaj ... JP 100% ( Jestem Pedałem na 100%). Kolejny gimbus co wzoruje sie na modzie kreowanej przez MTV , 4FUNTV i czasopisma typu BRAVO .

@ -=MacieQ=-

Masz rację z tą skoliozą tyle , że ludzie w pracy też mogą się nabawić chorób kręgosłupa :). Także nie tylko sama torba ma wpływ na nasz kręgosłup. Bo nawet styl chodzenia czy siedzenia (czyt. garbienie się) też wpływa na nasz kręgosłup :).

@xEENSx

To listonosz nie wygląda normalnie bo ma torbę ?

A po 1 obraza a po 2 mówie o nastolatkach i nie słucham firmy !

Ja słucham wszystkiego...

Takie debilne odpowiedzi mnie wkurwiają...

87016652.png

Opublikowano

Jak mówisz że masz diverse to idz i kup sobie plecak bo torby noszą tylko hipstery jebany :/ Fajne plecaki są jeszcze z JanSport. Jak nie możesz nic na mieście znaleźć to od czego jest internet

Opublikowano

Jak mówisz że masz diverse to idz i kup sobie plecak bo torby noszą tylko hipstery jebany :/ Fajne plecaki są jeszcze z JanSport. Jak nie możesz nic na mieście znaleźć to od czego jest internet

Kolejne dziecko MTV i 4funTV...

@Topic

W croopie pooglądaj (:

Opublikowano

A po 1 obraza a po 2 mówie o nastolatkach i nie słucham firmy !

Ja słucham wszystkiego...

Takie debilne odpowiedzi mnie wkurwiają...

Wow jaki z ciebie hipokryta ;D . Sam obrażasz innych od pedałów bo noszą torby i jesteś nietolerancyjny i śmiesz mi zarzucać , że cie obrazilem. OMG! Powiedziałem co myślałem i uważam, że miałem do tego prawo bo obraziłeś innych ludzi, którzy wolą torby używać a niektórzy muszą (listonosze).

Sam masz debilne odpowiedzi :). Nawet nie próbuj podskakiwać czy pyskować bo jeszcze mocniej się wkurwisz. Na idiotyczne posty mam mocne argumenty :).

jqeuR.png

Opublikowano

Jeszcze chciałem dorzucić, że można zamknąć temat bo się spam robi -.-

76561198014515809.png

Opublikowano

Beka z ludzi, którzy uważają, że torby nie są dla chłopaków, lul. Gimnazjum jeszcze z plecakiem ujdzie, ale w liceum z plecakiem to siara, jak jakieś dziecko, rotfl.

Btw. Diverse, house, cropp, new yorker - polecam, sam tam kupiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...